Problemen Rijopleiding

Wij zijn gespecialiseerd in hulp aan rijlesleerlingen, die tijdens hun rijopleiding te kampen hebben met ernstige faalangst of examenangst, of die anderszins niet vooruit komen tijdens hun praktijkopleiding.

Het is mogelijk een uitgebreide zogenaamde diagnose-adviesrit te doen, op grond waarvan wij inzicht krijgen in uw probleem, en wij u daarover een verdere aanpak kunnen adviseren.

Desgewenst kunt u vervolgens een aantal gerichte trainingen bij ons volgen, waarna u zelf de keuze heeft of u de rijopleiding bij uw eigen rijschool in uw eigen vertrouwde omgeving afmaakt, of dat u dit met ons in Nieuwegein, Haarlem, Rotterdam/Den Haag/Dordrecht of Steenwijk doet.

Mogelijk werpt de informatie ‘Het principiële verschil’  al een heel ander licht op de problemen die u in de rijopleiding ervaart. De blinde vlek bij de meeste rijopleiders die daar beschreven staat blijkt tijdens de rijopleiding een veel voorkomende oorzaak te zijn van het ontstaan van faalangst en examenangst. Of als u daar van uzelf al gevoelig voor bent deze vervolgens tot extreme hoogten te laten oplaaien.
U kunt dat lezen op de pagina over Gewone Rijangst

Voor mensen die nog min of meer de gehele rijopleiding voor het rijbewijs-B moeten doen is dat mogelijk volgens de methodiek van de FEM-rijopleiding, de ideale rijopleidingmethodiek voor de vrouw, zowel bij RijRelaxed als bij onafhankelijke FEM-gecertificeerde rij-instructeurs.

Surf hiervoor naar de speciale infosite: www.femrijopleiding.info
Zie ook: Wie, hoe, waar?