Bijspijkeren of upgraden van uw rijvaardigheid

Bijspijkeren

Als u geen ernstige angst heeft, maar het verstandig vindt om uw rijvaardigheid en verkeersinzicht bij te spijkeren, bijvoorbeeld omdat u gedurende wat langere tijd rijervaring mist of omdat u in een veel drukkere omgeving gaat rijden dan u gewend bent, dan is een individuele bijspijkertraining voor u het meest geschikt.

Uiteraard kunnen er nog andere goede redenen zijn om aan een bijspijkertraining te denken.

Het aantal trainingen dat u nodig heeft is geheel afhankelijk van uw vaardigheden en inzicht, en hoever u daarin gaan wilt.

Met onze zelf ontwikkelde en bewezen methodiek leren wij u tegelijk:

  • Hoe je altijd en overal voldoende overzicht krijgt en houdt. Zodat je ruimschoots op tijd weet wat je te doen staat en je nooit verrast wordt door het gedrag van anderen.
  • Wij leren u dit door op een heel andere manier over de weg heen en naar het verkeer te kijken dan u geleerd heeft in de rijopleiding. Wat resulteert in een heel andere  kijk-, denk- en belevingswereld achter het stuur! Ook ervaren bestuurders die wij dit leren blijken steeds weer blij verrast over hoeveel meer controle ze dat oplevert en hoeveel fijner dat rijdt.
  • Om tijdens de training hierbij zo weinig mogelijk gestoord te worden in uw concentratie en rust, kan de instructeur tijdelijk voor u schakelen en koppelen.
De rijangst mafia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

Upgraden van uw rijvaardigheid

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt zelf bepalen hoe compact tot hoe uitgebreid en voor welk budget u wilt gaan.

Elk programma begint met en diagnostische rit in uw eigen auto.
Naar aanleiding daarvan gaan wij met u aan de slag op de punten waarbij voor u de meeste winst qua veiligheid en/of brandstofverbruik te behalen valt.

bijspijkeren rijvaardigheid

Bel nu gerust voor meer informatie of stel uw vragen vrijblijvend via het contactformulier of het offerteformulier!
Zeven dagen per week bereikbaar: 06-55120854 en 06-57335594 of mail naar info@rijlaxed.nl