Volg therapie en trainingen voor rijangst in Nieuwegein

Bent u afkomstig uit Nieuwegein of heeft u daar uw werk? En durft u niet meer met de auto de weg op omdat u last heeft van rijangst? Dan is het absoluut een goed idee om de uitgebreide informatie op de website van RijRelaxed Nederland te lezen om uzelf goed te informeren. De site bevat veel waardevolle informatie voor mensen met rijangst, ook als u besluit af te zien van behandeling of te kiezen voor een andere rijangsttherapeut in Nieuwegein.

De website van RijRelaxed Nederland biedt informatie over rijangst die u nergens completer en uitgebreider vindt. Dat geldt niet alleen voor Nieuwegein, maar ook voor de rest van Nederland. Met deze informatie leert u wat de belangrijkste verschillen zijn tussen verschillende vormen van rijangst. Tevens wordt u meteen geinformeerd over beschikbare behandelmethodieken om deze rijangsten aan te pakken.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

De keuze voor een effectieve behandelmethode in Nieuwegein

RijRelaxed Nederland vindt de keuze voor een effectieve behandelmethode om uw rijangst in Nieuwegein of elders te overwinnen zeer belangrijk. Daarom ligt bij ons de prioriteit op het gebruik van kennis en inzichten waarvan de juistheid in de praktijk al voldoende bewezen is. Deze effectiviteit hebben wij en onze klanten in Nieuwegein en nabije plaatsen al vaak mogen ervaren. Op de website van RijRelaxed Nederland vindt meer zeer uitgebreide informatie over de basis van behandelmethodes.

Rijangst therapie Nieuwegein

RijRelaxed Nederland helpt u weer de weg op in Nieuwegein

Reeds een dertigtal jaar geleden ging de oprichter van RijRelaxed Nederland, Jan Voerman, aan de slag met behandeling van rijangst in Nieuwegein en omliggende plaatsen. Voerman legde de belangrijke basis voor effectieve behandelmethode voor rijangst. Ook droeg hij bij aan de ongekende ontwikkeling van inzichten over rijangst en bijbehorende behandelingen. Zijn  ideeën ontstonden in een tijd dat men nog veelal dacht dat er toch niets aan rijangst te doen viel en dat veel mensen zich ervoor schaamden. In de loop der jaren heeft RijRelaxed Nederland in Nieuwegein en omgeving inmiddels meer dan 2.000 bestuurders van hun rijangst weten af te helpen.

De trainingen en therapie van RijRelaxed Nederland vinden in Nieuwegein en omringende regio gebruikelijk plaats in een veilige auto met een dubbele bediening. Training in uw eigen auto is een optie, indien mogelijk. De trainingen in Nieuwegein worden gegeven door gekwalificeerde rijangst therapeuten. Zij beschikken allen over de wettelijk verplichte diploma’s voor rij-instructeur, maar zijn als rijangst-therapeut veel meer dan dat. Drs. Nayim Gonul, de opvolger van Voerman, is één van de gekwalificeerde therapeutische rij-instructeurs.

Meer informatie of contact opnemen

Meer weten over de verschillende soorten rijangst en verschillende behandelmethodes in Nieuwegein? Neem dan een kijk op onze homepage, daar kunt u zelf checken welke vorm van rijangst uzelf heeft en daar meer inzicht over krijgen. Zo kunt u beter kiezen voor de juiste behandelmethode.

Direct contact met RijRelaxed Nederland neemt u op door te bellen naar 06-55120854 of te mailen naar info@rijrelaxed.nl. Ook bieden wij een contactformulier waarop u vragen kunt invullen. Na contact zoeken wij samen met u uit wat de beste behandelmethode is voor uw rijangst in Nieuwegein.