Therapie en trainingen in Rotterdam voor rijangst

Woont of werkt u in de regio Rotterdam en overweegt u iets aan uw rijangst te willen doen, dan is de informatie over rijangst op de website van RijRelaxed Nederland absoluut een aanrader om uzelf eerst goed te informeren. Ook als u vervolgens zou besluiten om voor een andere behandelmethodiek te kiezen bij een andere rijangsthulpverlener in Rotterdam, of u er zelfs geheel van zou afzien.

Werkelijk nergens anders in Rotterdam of elders in Nederland krijgt u zo’n uitgebreide en complete voorlichting over de belangrijke verschillen in de soorten van rijangst en de beschikbare methodieken om die aan te pakken.

RijRelaxed Nederland voor rijangst in Rotterdam

De behandeling van rijangst in Rotterdam en diverse andere plaatsen is reeds een dertigtal jaren geleden van start gegaan. Met name de oprichter Jan Voerman heeft de basis gelegd voor een ongekende ontwikkeling van inzichten en effectieve behandelmethoden, in een tijd dat het onderwerp rijangst nog onder tafel werd geveegd uit schaamte of het idee dat er toch niets aan te doen viel. Meer dan 2.000 mensen hebben wij naar tevredenheid mogen helpen om de belemmeringen van hun rijangst te overwinnen.

Inmiddels worden de therapie en trainingen in een veilige auto met dubbele bediening  – of indien mogelijk ook in uw eigen auto – in Rotterdam en verder weg, verzorgd door de opvolger drs. Nayim Gonul of één van de andere gekwalificeerde rijangst therapeuten. Allen voldoen daarbij aan de wettelijke eis om tevens de papieren en vaardigheden te bezitten voor rijinstructeur, ook al zijn zij veel meer dan dat.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

De basis van de behandelmethodes voor rijangst in Rotterdam

Bij de hulp aan u om uw rijangst te overwinnen leggen wij de prioriteit bij kennis en inzichten, waarvan voldoende bewijzen voor de juistheid daarvan voorhanden zijn. De effectiviteit daarvan mogen wij samen met onze klanten steeds weer ervaren. Op de website van RijRelaxed Nederland treft u daarover zeer uitgebreide informatie aan.

Therapie rijangst Rotterdam

Nu meer weten?

Woont u in Rotterdam of in de regio Rotterdam en wilt u nu meer weten over de verschillende soorten van rijangst die er zijn?  Wilt u zelf checken welke soort van rijangst u zelf heeft en daar meer inzicht over krijgen, zodat u beter voor de juiste behandelmethode kunt kiezen? Ga daarvoor dan nu naar de homepage van de website van RijRelaxed Nederland.

Voor direct contact kunt u een mail sturen naar info@rijrelaxed.nl of bellen naar 06-55120854. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.