Verhelp rijangst met trainingen en therapie in Zoetermeer

Heeft u last van rijangst of faalangst voor uw rijexamen in Zoetermeer? Op de website van RijRelaxed Nederland vindt de compleetste en uitgebreidste voorlichting over de verschillende soorten rijangsten. Daarnaast vindt u informatie over de beschikbare methodieken om de verschillende soorten rijangst aan te pakken. Na het lezen van deze informatie bent u uitstekend zelf geinformeerd over de verschillende rijangsten en behandelmethodes. Zelfs als u besluit te kiezen voor een andere rijangsthulpverlener in Zoetermeer of voor een andere behandelmethodiek, is het waardevolle informatie waarvan u veel profijt heeft.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

Welke behandelmethodes liggen aan onze basis voor behandeling van rijangst?

Rijrelaxed Nederland legt de prioriteit bij het overwinnen van uw rijangst in Zoetermeer bij bewezen kennis en methoden. Denk hierbij aan een uitgebreide kennismaking en intake waarin we u uitleggen hoe wij samen uw probleem kunnen aanpakken. Hierbij bepalen we tevens wat voor soort rijangst u hinder van ondervindt. Meer uitgebreide informatie over onze methodiek voor verschillende vormen van rijangst vindt u op de website van RijRelaxed Nederland.

Rijangst therapie Zoetermeer

RijRelaxed Nederland is veel meer dan enkel een rij-instructeur

Alle gekwalificeerde rijangst therapeuten voldoen aan de wettelijke eis om tevens de papieren en vaardigheden te bezitten voor rij-instructeur, maar zijn veel meer dan dat. De therapie en trainingen in Zoetermeer worden gegeven in een veilige auto met dubbel bediening of – indien mogelijk – uw eigen auto. De cursussen in Zoetermeer worden verzorgd door drs. Nayim Gonul of één van de andere gekwalificeerde rijangst therapeuten.

De behandeling van rijangst in Zoetermeer en diverse andere plaatsen is reeds een dertigtal jaren geleden van start gegaan. Meer dan 2.000 mensen hebben wij naar tevredenheid mogen helpen om de belemmeringen van hun rijangst te overwinnen. Met name de oprichter Jan Voerman heeft de basis gelegd voor een ongekende ontwikkeling van inzichten en effectieve behandelmethoden. Dat was in een tijd dat het onderwerp rijangst nog onder tafel werd geveegd uit schaamte of het idee dat er toch niets aan te doen viel.

Meer weten over behandeling van rijangst?

Wilt u meer weten over de mogelijke behandelingen van rijangst in Zoetermeer, zodat u beter voor de juiste behandelmethode kunt kiezen? Op de homepage van de website van RijRelaxed Nederland leest u uitgebreide informatie over de soorten rijangsten en behandelmethodes na.

Voor direct contact met RijRelaxed Nederland stuurt u een mail naar info@rijrelaxed.nl of belt u naar 06-55120854. U kunt ook ons contactformulier gebruiken. Neem gerust contact met ons op over vragen voor het overwinnen van rijangst in Zoetermeer.