Last van rijangst? Volg therapie en trainingen in Dordrecht

Werkt of woont u in de regio Dordrecht en heeft u last van rijangst? En wilt u af van uw rijangst? Dan is het een goed idee om de informatie op de website van RijRelaxed Nederland te lezen. Op deze website kunt u zich uitstekend eerst zelf informeren. De informatie is een verrijking van uw kennis, zelfs als u besluit te kiezen voor een andere behandelmethodiek van een andere rijangsthulpverlener in Dordrecht of als u van behandeling zou afzien.

De voorlichting van RijRelaxed Nederland over de verschillende soorten van rijangst en de mogelijke methodieken om rijangst te behandelen, is de compleetste van heel Dordrecht en omgeving. Met deze kennis haalt u de compleetste kennis in huis voor een juiste keuze voor rijangsthulpverlener. Niet alleen in Dordrecht, maar ook in de rest van Nederland.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

Wat is de basis van de behandelmethodes voor rijangst in Dordrecht?

Om uw rijangst te overwinnen geven wij prioriteit aan inzichten en kennis waarvan de juistheid met voldoende bewijzen is geleverd. Wij hebben de effectiviteit van deze inzichten en kennis samen met onze klanten al vele malen opnieuw ervaren. Wil u meer informatie over deze bewezen inzichten? Op de website vindt u er uitgebreide informatie over.

Rijangst therapie Dordrecht

RijRelaxed Nederland biedt hulp bij rijangst in Dordrecht

Jan Voerman, oprichter van RijRelaxed Nederland, heeft de basis gelegd voor een ongekende ontwikkeling van inzichten en effectieve behandelmethoden tegen rijangst. Deze behandeling ging reeds dertigtal jaren geleden van start in Dordrecht en verschillende andere plaatsen. Deze vroege inzichten en ontwikkelingen zijn bijzonder, omdat ze ontstonden in een tijd dat het onderwerp rijangst nog onder tafel werd geveegd uit schaamte of het idee dat er toch niets aan te doen viel. Inmiddels hebben wij meer dan 2.000 mensen in Dordrecht en andere plaatsen succesvol en naar tevredenheid geholpen om de belemmeringen van hun rijangst te overwinnen.

De therapie en trainingen worden tegenwoordig verzorgd in een veilige auto met dubbele bediening. Indien mogelijk is eventueel ook een training in uw eigen auto mogelijk. De cursussen tegen rijangst in Dordrecht en omgeving worden verzorgd door drs. Nayim Gonul of één van de andere gekwalificeerde rijangst therapeuten. Alle therapeuten van RijRelaxed Nederland voldoen daarbij aan de wettelijke eis om tevens de papieren en vaardigheden te bezitten voor rij-instructeur, al bieden zij veel meer dan dat.

Meer weten of contact met RijRelaxed Nederland?

Wilt u meer weten over welke verschillende soorten rijangst er zijn en woont in Dordrecht of in de regio Dordrecht? Wilt u verder zelf graag bekijken van welke soort rijangst u last heeft, om meer inzicht te krijgen en de juiste behandelmethode te kiezen? Bekijk dan nu de informatie op de homepage van de website van RijRelaxed Nederland.

Voor direct contact met RijRelaxed Nederland kunt u een mail sturen naar info@rijrelaxed.nl of bellen naar 06-55120854. U kunt ook ons contactformulier gebruiken. Neem snel contact op uw rijangst in Dordrecht en omgeving te verhelpen.