Snelwegangst

Drie verschillende soorten van snelwegangst!
  1. Primaire snelwegangst, ook wel invoegangst genaamd.
  2. Fobische snelwegangst.
    Dit bespreken wij uitgebreid op de pagina over fobische rijangst.
  3. Snelwegangst na ongeval.
    Dit kan zich op meerdere manieren hebben ontwikkeld, tot één van beide of een combinatie daarvan, eventueel met nog andere bijkomende problemen.
    Kijk hiervoor verder op de pagina Angst na ongeval.

Op deze pagina behandelen we primaire snelwegangst,  invoegangst:
invoegen, uitvoegen, weven over één of meer rijstroken, ritsen.
Onzekerheid, angst- of paniekgevoelens als het druk is of bij weinig ruimte.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

Invoegangst: wat is meestal het probleem?

Bij invoegangst  hebben bovenstaande gevoelens vaak te maken met een matig begrip van hetgeen er in de spiegels te zien is, ook in combinatie met beperkte snelwegervaring in drukke en complexe situaties: het overzicht ontbreekt en het lijkt er net op of invoegen onmogelijk zal zijn of verkeerd kan aflopen als je het toch doet.

Bij invoegangst laat je daarbij meestal tegelijk een weifelende of onduidelijke strategie zien aan de medeweggebruikers, welk concreet plan je precies hebt opgevat om ertussen te komen. Als jij al niet begrijpt  waar en hoe je ertussen zou willen komen en dat laat zien, hoe moeten je medeweggebruikers daar dan op anticiperen? Dat is toch wel het minste wat ze nodig hebben om met jouw wensen rekening te kunnen houden, althans degenen die dat zouden willen. Vaak begint daarbij dan ook nog het schuld- en minderwaardigheidsgevoel op te treden met je eigen gedrag anderen in de weg te zitten.

Invoegangst als enige snelwegangst aanpakken

Is invoegangst uw enige of belangrijkste snelwegangst welke u direct zou willen aanpakken, dan kunt u dat doen onder begeleiding van RijRelaxed. Ook kunt u desgewenst proberen dat zelfstandig te doen aan de hand van onze eigen zelfhulpgids daarvoor. Ga daarvoor naar de speciale informatiewebsite: www.invoegangst.info

Uw snelwegangst in de vorm van invoegangst onder onze begeleiding aanpakken met een intake en enkele trainingen, is voor de meesten echter eenvoudiger en minder beangstigend. Natuurlijk gebeurt dat puur op uw  individuele behoefte, zoals dat bij al onze hulp het geval is!

snelwegangst invoegangst rijrelaxed

NIET ZOMAAR EEN RIJANGSTTHERAPEUT !

Waarom u bij RijRelaxed echt aan een uniek adres bent voor hulp bij uw snelwegangst of invoegangst, en hoe dat bij ons in zijn werk gaat, vertellen wij u graag op de homepage . Ook als u nog verder naar hulp zou willen zoeken, is het wijs om toch ook daar eerst nog even uw licht op te steken over ons!

> Lees verder

Bel nu gerust voor meer informatie of  stel uw vragen vrijblijvend via het contactformulier of het offerteformulier!
Zeven dagen per week bereikbaar:  06-55120854 en 06-57335594 of mail naar info@rijlaxed.nl