Verhelp u rijangst met therapie in Leiden

Kampt u al lang met rijangst en komt u uit Leiden of regio Leiden? Op de website van RijRelaxed Nederland vindt u uitgebreide informatie over de soorten rijangsten en bijbehorende behandeltechnieken. Als u last van rijangst heeft, is het zeker aan te raden om deze informatie tot u te nemen, zodat u meer inzicht krijgt in de juiste keuze voor behandeling.

Op de website van RijRelaxed Nederland vindt u de uitgebreidste en compleetste voorlichting over rijangst. U maakt kennis met de verschillende soorten rijangst en de behandelmethodes die daarbij mogelijk zijn. Deze kennis blijft altijd waardevol, ook als u besluit te kiezen voor een andere hulpverlener in Leiden of besluit af te zien van hulp.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

Rijangst en de basis van de behandelmethodieken

RijRelaxed Nederland hecht veel waarde aan het gebruik van kennis en inzichten voor behandelmethodes waarvan de juistheid is bewezen. Omdat wij in Leiden gebruik maken van deze effectieve behandelmethodieken hebben wij samen met onze klanten al zeer vaak de effectiviteit van deze methodes ervaren. Meer informatie over de mogelijke behandelmethodes in Leiden en omgeving? Aanvullende uitgebreide informatie hierover vindt u op de website van RijRelaxed Nederland.

Therapie rijangst Leiden

Rijangst in Leiden? RijRelaxed Nederland helpt u graag

RijRelaxed Nederland is opgericht door Jan Voerman. Hij legde reeds dertigtal geleden de basis voor oor een ongekende ontwikkeling van inzichten en effectieve behandelmethoden, in een tijd dat het onderwerp rijangst nog onder tafel werd geveegd uit schaamte of het idee dat er toch niets aan te doen viel. Reeds meer dan 2.000 mensen uit Leiden en uit andere plaatsen hebben wij tot hun tevredenheid geholpen met het overwinnen van de rijangst.

De therapie en trainingen van RijRelaxed Nederland worden in Leiden gegeven in een veilige auto met dubbele bediening of, indien mogelijk, in uw eigen auto. De trainingen worden gegeven door Voerman’s opvolger drs. Nayim Gonul of één van de andere gekwalificeerde rijangst therapeuten. Zoals wettelijk vereist zijn al onze rijtherapeuten voorzien van de licenties en vaardigheden voor rij-instructier. Niettemin zijn ze veel meer dan enkel rij-instructeur, zij beschikken ook over de nieuwste inzichten om u op professionele wijze van uw rijangsten af te helpen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende soorten rijangst en de mogelijke behandelmethodes in Leiden? Wilt u liever zelf bekijken welke soort rijangst u heeft om meer inzicht erover te krijgen? Ga gaar onze homepage, waarop u veel meer informatie vindt.

Voor direct contact met RijRelaxed Nederland stuurt u een mail naar info@rijrelaxed.nl of belt u naar 06-55120854. Daarnaast neemt u vanuit Leiden contact met ons op via ons contactformulier.