Overwin uw rijangst in Haarlem met therapie

Heeft u te maken met rijangst in Haarlem? Of hebt u last van faalangst voor uw rijexamen? RijRelaxed Nederland biedt u een website met uitgebreide informatie over faalangst waarop u uzelf kunt informeren. Deze informatie komt u altijd van pas bij het overwinnen van uw rijangst, ook als u van behandeling afziet of kiest voor een andere rijangsthulpverlener in Haarlem met een andere behandelmethode.

Voorlichting en basis over behandelmethodes rijangst

De voorlichting over rijangst op de website van RijRelaxed Nederland is de compleetste van heel Haarlem en Nederland. Met deze kennis bepaalt u zelf wat in Haarlem voor u de juiste keuze is voor behandelmethodiek en voor rijangsthulpverlener. RijRelaxed Nederland legt veel prioriteit in het gebruik van inzichten die hun waarde hebben bewezen en waarvoor voldoende bewijs is geleverd. Onze klanten hebben daardoor al vele jaren de effectiviteit van deze methodes ondervonden en ervaren. Onze website biedt u meer informatie over deze bewezen inzichten.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

RijRelaxed Nederland helpt u weer op weg in Haarlem

Jan Voerman is de oprichter van RijRelaxed Nederland. Hij legde de basis voor de effectieve behandelmethoden tegen rijangst. Tevens droeg hij bij aan de evolutie van inzichten over rijangst. De behandeling van Voerman ging reeds ongeveer dertig jaar geleden van start in Haarlem en omringende plaatsen. De inzichten en ontwikkelingen ontstonden in een tijd dat er uit schaamte nog amper uit het onderwerp werd gepraat. Ook dacht men dat er toch niets aan te doen viel. Inmiddels heeft RijRelaxed Nederland in Haarlem en omstreken meer dan 2.000 bestuurders naar volle tevredenheid geholpen de rijangst te overwinnen.

In wat voor auto worden de trainingen tegenwoordig voornamelijk verzorgd? Een veilige auto met dubbele bediening is gebruikelijk, maar indien mogelijk is ook uw eigen auto mogelijk. In Haarlem en omgeving worden de cursussen gegeven door Voerman’s opvolger drs. Nayim Gonul of één van de andere gekwalificeerde rijangst therapeuten. Uiteraard zijn alle instructeurs ook bevoegde rij-instructeur, zoals de wet voorschrijft. Uniek is echter dat ze veel meer zijn dan enkel rij-instructeur en ook zijn opgeleid in de nieuwste inzichten op u van uw rijangsten  af te helpen.

Rijangst therapie Haarlem

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u af van uw rijangst in Haarlem of omgeving Haarlem? En wilt u eerst zelf checken welke soorten rijangsten er zijn om meer inzicht te krijgen in de behandelmethode die bij u past? Surf dan naar de homepage van RijRelaxed Nederland, waarop u meer uitgebreide informatie vindt over de soorten rijangsten en behandelmethodieken.

Contact kunt u met ons opnemen middels ons contactformulier. Direct contact met RijRelaxed Nederland is mogelijk door een mail te sturen naar info@rijrelaxed.nl of te bellen naar 06-55120854. Na contact komen wij er samen met u uit hoe wij uw rijangst in Haarlem het beste kunnen verhelpen.