Zelfhulpgids Rijangst

Zelfhulpgids rijangst en zelfhulpgids hoogtevrees: zelf doen of begeleid?

Onze zelfhulpgidsen rijangst en de zelfhulpgids hoogtevrees zijn in principe geschreven om daarmee zelf aan de slag te kunnen gaan. U kunt ze dus ook aanschaffen zonder verdere hulp daarbij te zoeken.

Een andere optie is dat u een zelfhulpgids aanschaft voordat u een intake bij RijRelaxed doet. De voordelen daarvan zijn:

  • U kunt voorafgaand aan de afspraak voor een eventuele intake eerst zelf beoordelen of u vertrouwen heeft in de effectiviteit van onze aanpak. En dan desgewenst van onze hulp afzien, of besluiten  het eerst zelf te gaan uitproberen.
  • Veel van de uitleg van onze methodieken die wij tijdens de intake aan u moeten geven, kosten dan veel minder tijd. Zodat er meer tijd overblijft om alvast in de auto uw training op te zetten. Bovendien is de prijs van de zelfhulpgids dan aanzienlijk lager, dan dat u hem aanschaft zonder verder van onze hulp gebruik te gaan maken. U krijgt namelijk bij de intake een flink gedeelte van de hogere aanschafprijs van de zelfhulpgids verrekend met de prijs van de intake!

Wel zeggen wij er nu alvast eerlijk bij, dat bij ernstige angst het meestal makkelijker is om daarbij ook begeleiding en trainingen in onze speciaal daartoe uitgeruste auto te nemen. Meer daarover leest u op de homepage en op de specifieke pagina over uw vorm van rijangst.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

zelfhulpgidsen rijangst mafia

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

Zelfhulpgidsen voor fobische rijangst, invoegangst en hoogtevrees

De zelfhulpgidsen rijangst en de zelfhulpgids hoogtevrees van RijRelaxed leggen niet alleen nauwkeurig uit wat er eigenlijk speelt waardoor uw angst sterk gevoed wordt in de verschillende situaties, maar geven vervolgens ook een praktische methode waarmee u dat zelf kunt stoppen en ombuigen naar gedrag dat u precies het tegenovergestelde oplevert.

De zelfhulpgidsen geven u zo een goed inzicht in de kern van onze eigen unieke aanpak van deze angsten, welke wij al 30 jaar lang met succes toepassen en steeds verder hebben geperfectioneerd.

Zelfhulpgids fobische rijangst en zelfhulpgids hoogtevrees

Omdat fobische rijangst en hoogtevrees vaak in combinatie voor komen, maar er naast belangrijke overeenkomsten ook grote verschillen zijn, hebben we hiervoor  twee aparte zelfhulpgidsen gemaakt: de zelfhulpgids fobische rijangst en de zelfhulpgids hoogtevrees . Ook al omdat er veel mensen met hoogtevrees alleen zijn, en zij zo niet worden lastig gevallen met alle specifieke kennis en tips over fobische rijangst. Voor mensen die beide combineren is er een speciale prijs voor de twee gidsen samen.

Op onze webshop www.hoogtevrees.info/fobische-rijangst/ treft u nog veel meer informatie aan over de zelfhulpgids fobische rijangst en de zelfhulpgids hoogtevrees.

Zelfhulpgids invoegangst

De zelfhulpgids invoegangst  geeft aan de hand van veel beeldmateriaal inzicht in alle belangrijke ins en outs van het invoegen, weven, ritsen, uitvoegen en rijstrook wisselen als het druk is en er weinig ruimte is.

Ook bij het onderwerp invoegangst hebben wij zelf ontwikkelde superhandige praktische tips, waarover klanten zich vaak verbijsterd afvragen waarom niet alle rijscholen dit zo aan hun leerlingen leren.

De zelfhulpgids invoegangst is dan ook onmisbaar om met vertrouwen te starten met het overwinnen van uw invoegangst!

Op onze webshop www.hoogtevrees.info/invoegangst/ treft u nog veel meer informatie aan over de zelfhulpgids invoegangst.