Rijangst overwinnen in Gouda

Heeft u last van rijangst en durft u de weg niet meer op in Gouda? RijRelaxed Nederland helpt u weer op weg. De oprichter van RijRelaxed is Jan Voerman. Hij droeg bij aan snelle ontwikkelingen in inzichten over rijangst en legde de basis voor de effectieve behandeling tegen rijangst. Reeds een dertigtal geleden startte Voerman met zijn behandeling in Gouda en omstreken. Zijn ideeën waren uniek in een tijd dat men dacht dat er toch niets aan rijangst te doen was en dat men uit schaamte liever niet over het onderwerp sprak.

Voorlichting over basis behandelmethodes voor rijangst

RijRelaxed Nederland legt veel waarde in het gebruik van inzichten en kennis waarvoor voldoende bewijs is geleverd. Op onze website vindt u uitgebreide voorlichting over deze kennis en de verschillende rijangsten en behandelmethodieken in Gouda en omgeving. Zo kunt u uzelf goed informeren over inzichten over rijangsten en de mogelijke oplossingen.

Al meer dan 2.000 bestuurders hebben in Gouda en andere plaatsen de afgelopen jaren de effectiviteit van de door ons gebruikte methodes ondervonden en hun rijangst overwonnen. Dus lees u gerust eerst goed in op onze website, zodat u voor uzelf voldoende inzicht verwerft voor een goede keuze voor behandelmethode voor uw rijangst in Gouda.

De rijangst maffia ontmaskerd

Een onthullende blik op de wereld van de rijangst hulpverlening

Word wegwijs in het doolhof van methodes een aanbieders van hulp!

Download

Wat voor auto gebruikt RijRelaxed Nederland in Gouda?

In Gouda en omringende plaatsen krijgt u therapeutische training in een veilige auto met dubbele bediening, maar indien mogelijk is het ook een optie te kiezen voor uw eigen auto. Alle rij-instructeurs van RijRelaxed Nederland beschikken over de ervaring en wettelijk voorgeschreven bevoegdheden voor rij-instructeurs. In Gouda en nabije plaatsen worden de cursussen gegeven door drs. Nayim Gonul, de opvolger van oprichter Jan Voerman, en andere gekwalificeerde rijangst therapeuten. Het zijn dus heel bijzondere rij-instructeurs, die ook veel kennis hebben om u op professionele wijze van uw rijangst af te helpen.

rijangst gouda

Meer weten of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over alle mogelijke vormen van rijangst om uzelf goed te informeren? Dan kunt u prima terecht op onze homepage, waarop u uitgebreide informatie vindt over alle mogelijke vormen van rijangst en bijbehorende behandelmethodes.

U kunt op verschillende manier contact met ons opnemen. Wellicht vindt u prettig om een vraag in te vullen op ons contactformulier. Direct contact met RijRelaxed Nederland is mogelijk door een mail te sturen naar info@rijrelaxed.nl of te bellen naar 06-55120854. Na contact komen wij samen met u tot de beste oplossing voor uw rijangst in Gouda.